- Zincirleme kazada can pazarı! 3 ölü, 6 yaralı
18 dakika önce

Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
 - Kurum'dan İmamoğlu'na gönderme
24 dakika önce

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na gönderme: Ben hatırlamayacağım vaadi vermem

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerini hatırlamamasına gönderme yaparak, "Hatırlamayacağım vaadi vermem. Bizim siyaset anlayışımızda bu yoktur. Milletimizi hiçbir zaman kandırmadık." dedi.
 - "O artık CHP'nin ev kölesi..."
46 dakika önce

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a ağır sözler: CHP'nin ev kölesi oldu

Ankara'da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulunan İyi Parti lideri Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik sert ifadeler kullandı.
 - Maaş alamadıklarını söyleyip araçları taşladılar
2 saat 50 dakika önce

Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali olan, Rosatom Enerji Şirketi tarafından Mersin'in Gülnar ilçesindeki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde taşeron firmanın çalışanları, maaş alamadıklarını belirterek dün itibariyle bazı bölümlerde iş bıraktı. Bugün de eylemlerini sürdüren işçiler, firma yetkililerinin de olduğu bazı araçlarla servisi taşladı.
 - Kurum'un eşi ücretsiz izin almış
3 saat 21 dakika önce

RTÜK Başkanı Şahin, Murat Kurum'un eşinin ücretsiz izin aldığını açıkladı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını duyurdu.
 - YSK'dan "iftar" kararı! Oy sayımı aralıksız yapılacak
4 saat 14 dakika önce

YSK'dan "iftar" kararı! Oy sayımı aralıksız yapılacak

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçiminin "oy sayım ve döküm işlemlerinin aralıksız yapılması gerektiğini" bildirdi.
Gündem - Gündem
4 saat 25 dakika önce

Avrupa şampiyonu Kaya’nın öldüğü kazada detaylar belli oldu! 'Taksi gelseydi'

Kayseri’de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya’nın (21) hayatını kaybettiği kazanın detayları belli oldu.
 - Hepsi Habur Gümrük Kapısı'nda ele geçirildi
4 saat 43 dakika önce

Yakalanan en yüksek miktar! Habur'da 850 kilogram eroin ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Habur Gümrük Kapısı'nda 850 kilogram eroin ele geçirirken, bu miktar tek seferde yakalanan en yüksek ağırlıktaki eroin oldu.
 - Metrobüste sıra kavgası
4 saat 49 dakika önce

Metrobüste sıra kavgası saniye saniye kaydedildi

Metrobüste bitmeyen sıra kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Avcılar'da çıkan tartışma cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Kavga otobüsteki diğer yolcuların araya girmesiyle sona erdi.
 - Erdoğan hem şaşırdı hem güldürdü: Boya bak boya
5 saat 23 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan hem şaşırdı hem güldürdü: Boya bak boya

Seçim öncesi son mitingini Kocaeli'de gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki metrelik boyuyla Kartepe Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Kocaman'ı yanında görünce şaşkına döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Boya bak boya, Cumhurbaşkanı'ndan daha uzun" diyerek Kocaman'a takıldı.
 - AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarını geri çektiler
5 saat 44 dakika önce

Ocak Partisi: AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarımızı geri çekme kararı aldık

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin, “Ocak Partisi olarak AK Parti'nin özellikle adaylarının zorlandığı yerlerde adaylarımızı geri çekme kararı aldık” dedi.
 - CHP'li isimden şaka gibi savunma
5 saat 52 dakika önce

Para sayma skandalında CHP'li Turgay Özcan'ın ifadesi ortaya çıktı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP PM üyesi Turgay Özcan'ın savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Özcan, "Bana yapılan bağışlara ilişkin herhangi bir makbuz kesmedim veya bu kişilere vermedim. Partiye yapılan bağışlara karşılık olarak makbuz veya herhangi bir belge vermemenin suç olduğunu da bilmiyordum." dedi.
 - Bakanlıkta güvenlik zirvesi
6 saat 17 dakika önce

Bakanlıkta güvenlik zirvesi! 3 ayda suç örgütlerine ve teröre büyük darbe indirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde 1 Ocak-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 289 operasyonla 82 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 757 şüphelinin tutuklandığını bildirdi. Aynı dönemde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 9 bin 972 operasyon sonucu 7 bin 598 zehir taciri, bölücü terör örgütüne yönelik 7526 operasyon sonucunda da 443 kişi tutuklandıç
 - Bakan Kacır'dan güldüren cevap
6 saat 20 dakika önce

'Alper Gezeravcı mısınız?' diye sorunca... Bakan Kacır'dan güldüren cevap

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile Astronot Alper Gezeravcı Afyonkarahisar’da öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Kacır’ın yanına yaklaşan bir öğrenci "Alper misiniz siz" diye sordu. Bunun üzerine Bakan Kacır öğrenciye, "Bende astronot tipi var mı" diye cevap vererek gülümsedi.
 - Haziran değil nisan!
6 saat 33 dakika önce

Haziran değil nisan! Sıcaklıklar 30 dereceye dayanacak

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar yurt genelinde nisanda da devam edecek. Uzmanlar nisan ayına haziran sıcağıyla girileceğini söyleyerek sıcaklıkların 4 Nisan'dan sonra düşebileceğini kaydetti.
Gündem - Gündem
6 saat 35 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de konuştu: Yatırım ve kalkınma hamlelerimiz kesintiye uğramayacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnanıyorum ki Kocaeli bir kez daha eser ve hizmet diyecek. Büyükşehirde ve ilçelerde bir yol kazasına mahal vermeyeceğimize inanıyorum. Yatırım ve kalkınma hamlelerimizi kesintiye uğratmadan sürdüreceğiz." dedi.
 - Suçlular 'Çember'de: 2 bin 840 firari yakalandı
7 saat 36 dakika önce

Suçlular 'Çember'de: 2 bin 840 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yurt genelinde düzenlenen Çember-15 operasyonlarında 2 bin 840 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 
 - Karabük Üniversitesi'ndeki iddialara 8 gözaltı
7 saat 41 dakika önce

Karabük Üniversitesi'ndeki iddialar... 8 kişi gözaltına alındı

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.
Gündem - Gündem
7 saat 54 dakika önce

Emine Erdoğan'dan 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız." ifadelerini kullandı.
 - Piyasadaki oyuncak için toplatma kararı
8 saat 7 dakika önce

Anne babalar dikkat! Bakanlık harekete geçti: ‘Jasmine bebek’ için toplatma kararı

Ticaret Bakanlığı güvensiz olduğu tespit edilen ‘Jasmine’ isimli oyuncak bebekle ilgili toplatma kararı aldı. Bakanlık, akabinde satın alınan ürünlerin de firmanın iletişim bilgileri vasıtasıyla geri getirilmesini istedi.
 - 1 Nisan'da okullar tatil edildi!
8 saat 35 dakika önce

1 Nisan'da okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu.
Sona Git