Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ambulans minibüsle çarpıştı, 8 yaralı

/ Kaynak: İHA
Ambulans minibüsle çarpıştı, 8 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tatvan 112 Acil Servisi'ne ait ambulans ile taziyeden dönen vatandaşların içinde bulunduğu minibüsün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Küçüksu köyünde, Tatvan 112 Acil Servisi'ne ait ambulans ile taziyeden dönen vatandaşların içinde bulunduğu minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3'ü sağlık görevlisi olmak üzere 8 kişi yaralandı. nbsp;Alınan bilgilere göre, kaza, saat 20.00 sıralarında Tatvan'a bağlı Küçüksu köyünde meydana geldi. Aynı köyde doğum hastasını almaya giden Serdar Kara yönetimindeki 13 AP 112 plakalı ambulans ile Adana'daki bir taziyeden dönen ve Van istikametine gitmekte olan Kamil Erdem yönetimindeki 65 NU 457 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç yolun kenarına savruldu. Meydana gelen kazada sağlık çalışanları Serdar Kara, Süphan Caner Işık, Senem Ercik ve yolcu minibüsünde bulunan Vesile Alcan, Hacı Çolak, Kamil Erdem ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Bitlis ve Tatvan'da ki hastanelere sevk edildi.
Meydana gelen kaza nedeniyle Tatvan - Van kara yolu ise yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı. Araçların yoldan kaldırılması ve yaraların hastanelere sevk edilmesiyle kapatılan yol yeniden trafiğe açıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...