Rafet El Roman o iddialara cevap verdi

Düzenleyen:
Rafet El Roman o iddialara cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

Rafet El Roman'ın, Tuvana Türkay yerine Hülya Avşar'la düet yapmayı seçince Türkay'ın çıldırdığı haberleri çıkmıştı. El Roman bu iddiaları yalanlayıp Türkay ile aşk yaşamadığını da söyledi.

-Şarkıcı Rafet El Roman, Tuvana Türkay ile düet yapacaktı. Türkay yerine, Hülya Avşar ile düet yapınca, basında bu konu "Tuvana Türkay çıldırdı" diye yer aldı. El Roman, konuya açıklık getirmek için Instagram'dan uzunca bir yazı paylaştı.

"TUVANA TÜRKAY İLE ARAMDA BİR ŞEY YOK"

Rafet El Roman ile Tuvana Türkay arasında aşk dedikoduları da magazin gündeminde geniş yankı bulmuştu. El Roman, "Tuvana Türk ile hakkımda çıkan aşk dedikoduları hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır, kendisiyle aramızda arkadaşlıktan öte başka hiçbir şey yaşanmadığını bilginize sunarım..." dedi.

RAFET EL ROMAN: TUVANA TÜRKAY ÇILDIRDI HABERLERİ GERÇEK DIŞIDIR

Rafet El Roman, Tuvana Türkay'ın çıldırdığı haberlere yönelik açıklaması şöyle: Bugün bazı basın organlarında yer alan "Rafet, Hülya Avşar,ı seçti, Tuvana Türkay çıldırdı" haber başlıkları tamamen gerçekdışıdır. Tuvana"nın yoğun çekim trafiğinden ötürü, duet projemizi başka bir tarihe erteledik.

İşte Rafet El Roman'ın o paylaşımı:

Rafet El Roman o iddialara cevap verdi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...