Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Urfa'da işçi sevisi otomobille çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Urfa'da işçi sevisi otomobille çarpıştı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

​Şanlıurfa’da işçi minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şalıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesinde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesinin taşeron işçilerini taşıyan Ahmet Y. yönetimindeki 06 FY 2407 plakalı minibüs, otomobille çarpıştı. Kazada devrilen minibüsteki 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Hüseyin Tokgöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ceset, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...