Ömer Coşkun hayatını kaybetti, Ömer Coşkun kimdir?

Düzenleyen:
Ömer Coşkun hayatını kaybetti, Ömer Coşkun kimdir?

YAŞAM Haberleri

Medyatik doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti. Yaptığı bitkisel karışımlarla birçok hastalığa çözüm bulduğunu savunan Ömer Coşkun dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile hayatını kaybetti.

Yaptığı bitkisel karışımlarla birçok hastalığa çözüm olduğunu savunan Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkilerle de anılan Coşkun, Amerika'da kanser tedavisi görüyordu. Coşkun, bir dönem genç bir kızın ölümünden de sorumlu tutulmuştu.

DOKTORLUĞU İPTAL EDİLMİŞTİ

Coşkun, Türkiye'ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı nedeni ile hastaneye yattı. Tüm televizyon kanallarına çıkan Coşkun'un ölümü sosyal medyada duyuruldu. Hastaları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Coşkun, yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı. Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa eden Coşkun, işini yapmaya devam etmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...