Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuru ciltler için en etkili doğal maske tarifleri

Düzenleyen:
Kuru ciltler için en etkili doğal maske tarifleri

SAĞLIK Haberleri

Cilt kuruluğu soğuk, rüzgâr, nem oranının azalması ile özellikle kış aylarının önde gelen problemlerindendir. Yüz, dudaklar ve eller gibi direk hava ile teması olan bölgelerimiz bu durumdan daha çok etkilenirler.

Cilt kuruluğu, cildimizin pul pul sağlıksız, donuk ve solgun görünmesine neden olur. Cildinizin sağlıklı görünmesinde kullanacağınız cilt bakım ürünlerinin yanısıra, yediklerinize de dikkat etmeniz gerekecektir. Güneşin cildimiz üzerindeki yaşlandırıcı etkisini de unutmamanızı öneririz. Bu makalemizde cilt kuruluğuna iyi gelen doğal maske tariflerine yer verdik.

ZEYTİNYAĞI

Binlerce yıldır, çeşitli sorunların tedavisinde kullanılan zeytinyağı, cilt kuruluğundan kurtulmak için de en etkili doğal ürünlerden biridir. İçeriğinde bulunan doğal yağ asitleri, A ve E vitaminleri ve bazı mineraller sayesinde cildinizi nemlendirir, doğal esnek bir hale gelmesine yardımcı olur. Zeytinyağı kuru ciltle mücadele eden en başarılı doğal yağlardandır. Haberin devamı için tıklayın...

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...