Dilmen'in benzetmesi geceye damgasını vurdu

Düzenleyen:
Dilmen'in benzetmesi geceye damgasını vurdu

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Şenol Güneş sanki içerde Alanyaspor'la oynuyormuş gibi kadro çıkarmış, son 20 dakikada işi bitirdi."

Süper Lig 22. haftasında Beşiktaş deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok değerli bir galibiyet aldı. Maçın ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV Spor'da derbiyi yorumladı.

"ŞENOL GÜNEŞ İÇERİDE ALANYA VE OSMANLI İLE OYNAR GİBİ ÇIKTI"

"Taktiksel anlamda Tudor çok kafa yormuş Beşiktaş'a. Beşiktaş aslında Başakşehir maçının sonucuna göre stratejisini planlamış. İçerde Osmanlı ve Alanyaspor'la oynarcasına bir kadroyla çıkmış. Şenol Güneş taktiksel savaşa son 20 dakikada girdi. Oyunu kontrol etme ve skoru tutma adına bu tarzda değişiklikler yaptı. Şenol hoca o kadar orta saha oyuncularıyla bu bölgeyi kaptırmak istemedi ki, doğrusunu da yaptı."

"FAVORİ GİBİ OYNADI BEŞİKTAŞ"

"Beşiktaş geçen sezonun şampiyonu. Bu sezonun da favorisi ve şu andan itibaren Beşiktaş'ın rakibi artık Başakşehir. Favori gibi oynadı Beşiktaş."

"GALATASARAY SEZONU BİTİRDİ"

"Galatasaray takımı kendi evinde hiç berabere kalmayan takım. 4 kez mağlup olmuş. Galatasaray bu akşam itibariyle sezonu bitirdi.

"BEŞİKTAŞ İKİ RAKİBİNE DE ÇAKTI"

"Beşiktaş bu sezon derbi kazanamamıştı. Ancak 2-3 derbiniz vardır. Fener'e bir çaktı Beşiktaş. Fener'in puan kaybettiği takımlardan 3'er 3'er alarak Fener'i dışarı attı. Galatasaray derbisinde de kendi işini halletti."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...