Alın bonservisimi

Düzenleyen:
Alın bonservisimi

SPOR Haberleri

“Çok mutluyum. Taraftarın ilgisi beni ayakta tutuyor. Şampiyon olursak kariyerimin zirvesi olur. Başkanımız bonservisimi alır, bu iş biter”

Anderson Talisca her maçta biraz daha büyüyor. Sambacı kritik G.Saray deplasmanında takımının belki de şampiyon olmasını sağlayacak galibiyette başrolü oynadı. Futbolcu çok mutlu olduğunu söylerken, “Maç öncesinde akıllı oynamamız gerektiğini konuştum. Gol attığım için çok mutluyum. Bütün takımı, bütün camiayı kutlarım” sözlerini kullandı. “Taraftarın ilgisi beni ayakta tutuyor. Onlarla iletişimde olmayı seviyorum. Sosyal medya üzerinden sürekli konuşma halindeyiz” diyen sambacı, “Her şey yolunda giderse, başkanımız bonservisimi alır ve bu iş de burada sonuçlanır. Şampiyon olursak, kariyerim için üst düzey bir nokta olur. Ama bunu konuşmak için erken. Faul bana yapılmıştı. Quaresma’ya çok saygım var. İstedim ve bana bıraktı” sözlerini kullandı. 
12 maçta 7 gol
Henüz 23 yaşında ama Beşiktaş’ın senelerdir süren ‘kritik maçların ağırlığını kaldıramama’ hastalığına şimdiden ilaç oluyor Talisca... Futbolcu ilk yarının son bölümünde yaşadığı sakatlığa (sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık) ve sahalardan iki ay uzak kalmasına rağmen takımını sırtladı götürüyor. Sambacı ligde oynadığı 12. maçında 7. golünü G.Saray’a attı. Özellikle Osmanlı ve Akhisar maçlarında çıkardığı şutlarla bulduğu sıra dışı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran futbolcunun 2 de asisti var. Dün maçın bitiş düdüğüyle birlikte TT Arena’daki siyah-beyazlı taraftarlar futbolcuları bağırlarına basarken en büyük ilgiyi Talisca’ya gösterdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...