Kocaeli'de olaysız protesto

/ Kaynak: AA
Kocaeli'de olaysız protesto

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kocaeli^de Taksim'de yaşanan olayları protesto etmek için toplanan bir grup polis ekipleriyle birlikte İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız dağıldı

nbsp;Kocaeli'de, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto etmek amacıyla yürüyüş yapan bir grup, güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleriyle polis aracından çalınan İstiklal Marşı'na eşlik ettikten sonra dağıldı. İzmit Cumhuriyet Parkı'nda toplanan gruptakiler, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara tepki gösteren sloganlar atarak yürüyüşe geçti. AK Parti İl Başkanlığı binası yakınındaki Perşembe Pazarı alanına kadar yürüyen gruptakilerden bazıları, güvenlik önlemi alan polis ekiplerine pet şişe fırlattı. Bunun üzerine araya giren bazı göstericiler, tepki gösterdikleri bu kişileri uzaklaştırdı. Yapılan açıklamaların ardından bekleyen gruptakiler ile çevrede güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri, bu sırada bir polis aracından çalınan İstiklal Marşı'na eşlik etti. Göstericiler, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çeşitli sloganlar atarak olaysız dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...