Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Mutlu, 'Gençlerle yüz yüze gelmiş olmaktan keyif duyuyorum'

/ Kaynak: İHA
Vali Mutlu, 'Gençlerle yüz yüze gelmiş olmaktan keyif duyuyorum'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Valisi Avni Mutlu, Dolmabahçe'de gerçekleştirilen görüşme öncesinde gençlerle yüz yüze gelmekten keyif aldığını belirtti.

nbsp;İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı'ndaki eylemcilerle görüşmek üzere Dolmabahçe'deki Saat Kule Kafe'ye geldi. Gün içinde Twitter hesabı üzerinden görüşme isteğini duyuran Vali Mutlu, saat 00.15'te söylediği yere geldi. Girişte gazetecilere açıklama yapan Mutlu, Gezi Parkı'nda kendilerini çevre duyarlılığı içerisinde görenlerle bir araya geleceklerini söyledi. Vali Mutlu, şöyle devam etti: "Gençlerimize, Gezi Parkı'ndaki duruşlarına ve beklentilerine ilişkin, bundan sonraki süreçte yapmaları gereken hususları, mevcut durumu değerlendirmek, kendi istemiş oldukları hususları görüşmek üzere bir çağrıda bulundum. Gerek sosyal medya üzerinden, gerek vermiş olduğum telefonum üzerinden gelmeyi arzu eden gençlerin bir grubuyla bir toplantı sürdüreceğiz. Toplantıyı gençlerin arzu ettiği miktarda devam ettireceğiz, gerekirse sabaha kadar da devam edeceğiz." Toplantının verimli geçeceğini umduğunu dile getiren Mutlu, gençlerle yüz yüze gelmekten mutluluk duyacağını kaydetti. Vali Mutlu, söz konusu toplantının herkes için faydalı olacağını aktararak, "Daha önce vermiş olduğum mesajalarda kendileriyle görüşme arzumu hatta mümkünse Gezi Parkı'nda da bulunma arzumu paylaşmıştım. Bunu bugün de ifade ettim. Önemli olan ilk defa yüz yüze görüşmekti" diye konuştu. Vali Mutlu'nun açıklaması sırasında orada bulunan ve eylemcilerden olduğunu söyleyen Hayrettin Bulan, Gezi Parkı'na müdahale edileceği yönünde bir söylenti olduğunu savundu. Vali Mutlu da bunları konuşmak adına bu görüşmeyi organize ettiklerini belirterek, Gezi Parkı'na müdahale konusunda herkesin içinin rahat olması gerektiğini, sorunların, müdahaleye gerek duyulmadan çözülmesini arzu ettiklerini kaydetti. Gazetecilerin içeri alınmayacağını ifade eden Vali Mutlu, istenirse görüşme sonrasında eylemcilere fikirlerinin sorulabileceğini söyledi. Mutlu'nun içeri girmesinin ardından, bazı eylemcilerin de toplantının yapılacağı yere geldikleri görüldü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...