28 Şubat Survivor Kim Elendi?

Düzenleyen:
28 Şubat Survivor Kim Elendi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor'dan kim elendi? "Survivor'da adaya kim veda etti" herkesin aklında bu soru var. Nefeslerin tutulduğu, heyecanla sonuçların beklendiği Survivor'da bu hafta adaya kim veda etti? Gönüllüler takımından Sadin ve Erdi, ünlülerden ise Sabriye ve Fatih potadaydı. Beklenen sonuçlar bu akşam açıklandı. Survivor'a veda eden isim Sadin oldu. Survivor kim elendi sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

Survivor'da adaya kim veda etti? Survivor'da Sadin elendi. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her hafta izlenme rekorları kıran yarışma Survivor'da bir eleme gecesi daha geldi çattı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler Sabriye'nin adını verdi, dokunulmazlığı kazanan Furkan ise Fatih'in adını söyledi. İkinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı da Sadin'i çıkardı, bireyseli kazanan Gökhan ise Erdi'nin adını yazdı. Böylelikle eleme potasında Sadin, Sabriye, Fatih ve Erdi'nin adı oldu. Peki Survivor'dan kim elenecek? Herkesin aklındaki tek soru bu. Ünlülerden mi Gönüllülerden mi yarışmacı gidecek? Survivor'ın bu akşamki bölümünde ise Furkan ve Adem benchte kavga yaşıyor. Furkan "Ne diyorsun sen" diyerek ayaklanıyor. Peki ne olacak. Diskalifiye yaşanacak. Tüm soruların cevabı bu akşam belli oldu. Survivor'da adaya veda eden isim Sadin oldu, survivor eleme , survivor son bölüm , survivor kim elendi , tv8 canlı izle gibi tüm merak ettiklerinizi "Survivor'da adaya kim veda etti? (SURVİVOR ELEME)" başlıklı haberimizden öğrenebilirsiniz.

ADAYA SADİN VEDA ETTİ

4 ismin eleme potasına girdiği Survivor 2017'de eleme bu akşam konseyde gerçekleşti. Adaylar arasında en az SMS oyu alan isim yarışmaya veda etti. Survivor 2017'de adaya en az oyu alarak veda eden isim Sadin Bakır oldu. Survivor 2017 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam iletişim ödülü için yarışacaklar. Kıyasıya bir rekabetin olacağı Survivor'da bu akşam ortam geriliyor.

28 Şubat Survivor Kim Elendi?

FURKAN VE ADEM ARASINDA TARTIŞMA

Survivor'ın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor'da iletişim ödülü sırasında Furkan ve Adem arasında tartışma çıkıyor. Adadadaki gerilimin oyun alanına yansıması tüm takımın sinirlerini bir kez daha bozuyor.

TV8 CANLI İZLE-TIKLA

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında en çok ismi yazılan Sabriye olurken; bireysel dokunulmazlığı kazanan Furkan, Fatih'in ismini verdi. 

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında ise en çok ismi yazılan isim Sadin olurken; bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan, Erdi'nin ismini verdi.

SURVİVOR 28. BÖLÜM FRAGMANI-İZLE

Survivor'da elenme potasında bu hafta dört isim var. SMS sonuçlarına göre en düşük oyu alan yarışmacı bu akşam Survivor macerasına veda edecek.

ÜNLÜLER ADASINDA GRUPLAR AYRILIYOR

Hindistan cevizi toplama görevi ve ada hayatındaki sorumluluklarını yerine getirmediği söylenen Sabriye ve Şahika adada karşı grup oldu. Adem, Şahika ve Sabriye'nin yanında kalırken, diğer yarışmacılar yemeklerini onlarla ayırma kararı aldı. 

 

28 Şubat Survivor Kim Elendi?

SURVİVOR SADİN KİMDİR?

Survivor Sadin kimdir? Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Reytinglerde birinci sırayı bırakmayan Sadin Bakır hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Survivor Sadin ne iş yapıyor? Survivor Sadin nereli? Survivor Sadin yaşı kaç? Survivor Sadin evli mi? Survivor Sadin kimdir? Survivor Sadin bilinmeyenleri...

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

28 Şubat Survivor Kim Elendi?

SABRİYE KİMDİR?

Survivor Sabriye kimdir? Sabriye Şengül kimdir? Survivor'da ağlaması ve kendine has tarzıyla bilinen Sabriye Şengül boksör. Yarışmacı Survivor'ın üçüncü haftasında eleme potasına giren isimler arasında. Survivor Şengül elendi mi? Bu sene ünlüler takımında sporcu yarışmacılar ağırlıkta. Sabriye de bunlardan bir tanesi. Takım arkadaşlarının adını yazması ile eleme potasına giren yarışmacı bir hayli üzgün. Peki eleme adayı olan Sabriye kaç yaşında. Survivor Sabriye yaşı kaç? Survivor Sabriye evli mi? Survivor Sabriye nereli. Survivor Sabriye biyografi. İşte Survivor Sabriye'ye dair tüm merak edilenler...

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

28 Şubat Survivor Kim Elendi?

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver,  Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

 

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

28 Şubat Survivor Kim Elendi?

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

ÖNEMLİ FİLMLERİ

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; "İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...