Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzurum’da FETÖ dolandırıcıları yakalandı

Düzenleyen:
Erzurum’da FETÖ dolandırıcıları yakalandı

YAŞAM Haberleri

Erzurum’da FETÖ terör örgütüne karıştığı bahanesiyle vatandaşları dolandıran iki şüpheli yakalandı.

Erzurum’da dün iki ayrı dolandırıcılık olayı meydana geldi. İki vatandaşı telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtan İ.G. ve Ş.G. isimli dolandırıcılar, vatandaşlara hesaplarının FETÖ/PDY terör örgütü adına kullanıldığını söyledi. Uzun süre boyunca vatandaşlarla telefonda görüşen İ.G, ve Ş.G. belirttikleri adrese 100 bin ve 75 değerindeki altınlarla gelmelerini istediler. Buluşma noktasında altınları alan dolandırıcılar izlerini kaybettirdiler.
İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şahısları güvenlik kameraları ile takibe alarak titiz bir çalışma yürüttü. Şahısların bulundukları yerleri tespit ettikten sonra harekete geçen ekipler, kısa süre sonra dolandırıcıları Erzurum’un Horasan ve Pasinler ilçelerinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldılar. Emniyetteki ifadelerinin ardından şahıslar adliyeye sevk edildi.
Öte yandan Ş.G. isimli şahsın daha öncede benzer bir suçtan dolayı arandığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...