Kısmetse Olur Didem kimdir? Didem Delen kaç yaşında, mesleği ne?

Kısmetse Olur Didem kimdir? Didem Delen kaç yaşında, mesleği ne?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kısmetse Olur gelinlerinden Didem Delen ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. Kanal D’nin sevilen yarışması Kısmetse Olur gelinlerinden Didem Delen kimdir merak ediliyor. Didem Delen kaç yaşında, mesleği ne?

Kanal D’nin sevilen yarışması Kısmetse Olur tüm heyecanıyla devam ediyor. Yaşadıkları ilişkileri ile sosyal medyada da çok konuşulan Kısmetse Olur çiftleri internette de çok aratılıyor. Kısmetse Olur’da Adnan ile yaşadığı aşkla adından çokça bahsedilen Didem Delen kimdir merak ediliyor. Didem Delen kaç yaşında ve mesleği ne? Didem Delen yarışmanın ilk zamanlarında evlenip boşandığını gizlemiş bu nedenle Adnanla arası açılmıştı. Didem’in evli olduğunu ise Mehtap ortaya çıkarmıştı. Adnan bu durum karşısında Kısmetse Olur evinde olay çıkartmış ve sandalyeleri parçalamıştı.

Kısmetse Olur Didem kimdir? Didem Delen kaç yaşında, mesleği ne?

DİDEM DELEN KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmacısı Didem Delen, 27 Aralık 1985 İstanbul doğumlu. Bir firmada halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Didem bir süre dublaj yapmış. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...