Terör örgütü Ebu Sayyaf, Alman rehineyi infaz etti

Düzenleyen:
Terör örgütü Ebu Sayyaf, Alman rehineyi infaz etti

GÜNDEM Haberleri

Filipinler'de sağ kalması için 600 bin dolar fidye istenen Alman rehine, terör örgütü Ebu Sayyaf tarafından başı kesilerek infaz edildi.

Dehşet görüntüleri bu kez Filipinler'de etkin olan terör örgütü Ebu Sayyaf'tan geldi. Örgütün elindeki 70 yaşındaki Alman rehine "Allahu Ekber" sesleriyle keskin bir bıçakla infaz edildi.

FİDYE İÇİN REHİN ALINDI

Bu kez DEAŞ değil Ebu Sayyaf… Filipinler'de sağ kalması için 600 bin dolar fidye istenen Alman vatandaşı Jurgen Gustav Kantner terör örgütü Ebu Sayyaf tarafından başı kesilerek öldürüldü.

Dehşete düşüren anlar örgüt tarafından an be an kaydedilerek yayınlandı. 70 yaşındaki adam ucu tırpan gibi kavisli keskin bir bıçakla örgüt üyelerinin "Allahu Ekber" nidalarıyla infaz edildi.

Videoda adamın ölmende hemen önce "Beni şimdi öldürecek" dediği duyuluyor. Ebu Sayyaf vatandaşı Jurgen Gustav Kantner'i Kasım ayında kaçırarak rehin almıştı.

Terör örgütü Ebu Sayyaf, Alman rehineyi infaz etti

600 BİN DOLAR İSTEDİLER

Hayatı karşılığında 600 bin dolar isteyen örgüt süre dolduğu için adamı öldürdüklerini açıkladı.

Ebu Sayyaf örgütü 1991 yılından bu ya da Malezya ve Filipinler arasındaki adalarda faaliyet halinde… Örgüt genellikle insan kaçırma, rehin alma gibi şiddet eylemleriyle biliniyor.

Terör örgütü Ebu Sayyaf, Alman rehineyi infaz etti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...