Küçük Melek'in 'yorgun' kalbi durdu

Küçük Melek'in 'yorgun' kalbi durdu

GÜNDEM Haberleri

Adana'da beyin ölümü gerçekleşen 6 yaşındaki Utku Yücel'in kalbiyle hayata tutunan 2.5 yaşındaki Melek herkesi üzdü.

Bir dramın üstüne kurulmuştu 2.5 yaşındaki Melek'in kısa hayatı… Doğuştan kalp kası bozulması ve yetmezliği vardı. Ve hayata tutunabilmesi için bir başkasının ölmesi gerekiyordu! Bu ölüm, Adana'da meydana geldi. Üstelik o da bir çocuktu daha… Henüz 6 yaşında, futbolcu olmayı hayal ederken beyin ölümü gerçekleşen Ali Utku Yücel'in kalbi Melek'i yaşatacaktı. 30 Mart 2013 günü doktorlar kalbi İzmir'de Melek'e yetiştirdiler. Ali Utku'nun acılı babası Kemal Yücel, "Bir kızım daha oldu" diyordu Melek'i kastederek… "Yanına gideceğim, seveceğim. Göğsüne başımı yaslayacağım. Oğlumun kalbini dinleyeceğim." diyordu ayakta zor dururken… Bir baba üzüntüden ayakta duramazken bir başka babanın ayakları yere değmiyordu sevinçten… Melek'in taburcu edildiği 9 Nisan günü, "Kızım bugün ilk defa çimlere bastı, kaldırımdan aşağı indi" derken yüzünde güller açmıştı işsiz babanın…
Memleketlerinin, Diyarbakır'ın yolunu tuttular mutlulukla…
Ancak bir şeyler ters gidiyordu. Melek'in yüzü asılıyordu ikide bir acıyla… Tekrar rahatsızlanmıştı… Küçük kız ve babası Muhsin Özcan için yeni bir çileli yolculuk başlıyordu. Babalık fedakârlıktı; Diyarbakırlı işsiz Muhsin İzmir'e gelip, ev tuttu. Bir hafta geçti, tekrar fenalaşmaya başladı Melek… Nefes darlığı başlayınca, o çok iyi tanıdığı hastane ortamına girdi bir kez daha… Bu yatışın dördüncü gününde, bitkin ve tükenmiş durumda anjiyoya aldı doktorlar. Ve biyopsi sırasında nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; "küçük ama yorgun" kalbi, nakilden 3.5 ay sonra durdu Melek'in.

nbsp;Küçük Melek'in 'yorgun' kalbi durdu

Kemal Yücel, 6 yaşında kaybettiği oğlu Utku'nun kalbini küçük Melek'e bağışlamıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...