Çorum şehir hastanesi açılıyor

Düzenleyen:
Çorum şehir hastanesi açılıyor

YAŞAM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış ve etkinliklere katılmak üzere 12 Nisan’da Çorum’a gelecek. Erdoğan, yapımı tamamlanan hastaneyi hizmete açacak.

Bir süredir belirsizliğini koruyan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum’a geliş tarihi netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan. 12 Nisan Çarşamba günü Çorum’a gelecek ve saat 14.00’de halka hitap edecek. Aynı gün Çorum Şehir Hastanesi, AHL Park AVM ve Altın Rafine Fabrikası gibi yerlerinde toplu açılış törenleri gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Çorum ziyareti sırasında 50 bin kişinin karşılaması bekleniyor.

ÇORUM’DA 176 YERE TOPLU AÇILIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum ziyareti sırasında, başta Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere birçok tesisin açılışını yapacak. Açılışı yapılacak yerler arasında AHL Park AVM, altın fabrikası ve belediyenin bazı hizmetleri de yer alıyor. 176 adet açılmayı bekleyen hizmetin toplam proje tutarı ise 9 milyon 203 bin 726 lira olarak açıklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...