Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu bile Erdoğancı kesildi

Düzenleyen:
Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu bile Erdoğancı kesildi

GÜNDEM Haberleri

Referandumda oylanacak yeni sistemin adının bile değişime yettiğini söyleyen Adalet Bakanı Bozdağ, "Herkes Erdoğan'dan sonra kimin geleceğini tartışıyor. Kılıçdaroğlu bile Erdoğancı kesildi" diye konuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TRT Haber'de yayınlanan Anadolu Soruyor programına konuk oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne dair açıklamalarda da bulundu.

"HERKES ERDOĞANCI KESİLDİ"

Yeni sistemin adının bile değişime yettiğini belirten Bekir Bozdağ, "Kılıçdaroğlu bile Erdoğancı kesildi." dedi.

Bekir Bozdağ şunları söyledi:

Herkes Erdoğancı kesildi gözlerim yaşarıyor. Kılıçdaroğlu da bunu söylüyor, "Erdoğan ise neyse de ya başkasının eline geçerse bu yetkiler." 7/24 sayın Cumhurbaşkanımıza hakareti ibadet sayanlar bile şimdi Erdoğancı kesildiler.

Bu sistemin adı bile değişime yetti. Nasıl yetti? Gittiler Milli Görüşçü oldular. Hani merhum Erbakan diyordu ya "Herkes bir gün Milli Görüşçü olacak" sonuçta oraya gittiler bağlılıklarını ifade ettiler.

"KENDİLERİNE AYAR VERİYORLAR"

'AK Parti'ye AKP demeyelim rahatsız oluyorlar.' Ne yapıyorlar üsluplarını temizliyorlar. AK Partilileri rahatsız etmeyecek bir uslüba büründürmek istiyorlar. Anayasa Mahkemesi'ne gitmekten de vazgeçtiler neden vazgeçtiler? Sebep çok basit, halka ihtiyacı vardı ondan vazgeçti. Kendine ayar veriyor çünkü bu konuda son kararı halk verecek.

HERKESİ UYARIYOR: TAYYİP BEY'E SAKIN SATAŞMAYIN

Herkesi uyarıyorlar. "Aman dilinizi saygılı bir dil olarak kullanın. Tayyip Bey'e sakın sataşmayın, halk seviyor" diye. Kendi uslüplarına ayar veriyorlar. Ben onun için diyorum ki bu sistem değişim sistemidir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...