Arena'da Podolski pazarlığı

Arena'da Podolski pazarlığı

SPOR Haberleri

Sezon sonunda Japonya’nın Vissel Kobe takımına gidecek olan Podolski’nin ücreti belli oldu. Galatasaray’a 2.6 milyon Euro bonservis ödenecek. Alman yıldız ise yıllık 5 milyon Euro alacak

Galatasaray yönetimi, Podolski'nin transferi konusunda sezon sonundan itibaren geçerlilik kazanması koşuluyla Japonya'nın Vissel Kobe kulübüyle anlaşma sağlamıştı. Beşiktaş yenilgisi sonrası Podolski'nin sezon bitmeden sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü. Bunda futbolcunun menajeri Touihri'nin dün TT Arena'da G.Saray Başkanı Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile yaptığı görüşme etkili oldu. Bu görüşmede transferle ilgili ekonomik şartların konuşulduğu öğrenildi. Buna göre Podolski için G.Saray, Vissel Kobe'den 2.6 milyon Euro bonservis alacak. Alman yıldız ise yıllık 5 milyon Euro kazanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...