iPhone 8 ile lightning girişi kaldırılacak

iPhone 8 ile lightning girişi kaldırılacak

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 7 ve 7 Plus ile kulaklık girişini kasadan çıkartan Apple, bu yıl tanıtacağı iPhone modelinde ise lightning girişine yer vermeyebilir.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kasadan çıkartan Apple, iPhone 8 ile daha radikal bir karara imza atabilir. The Wall Street Journal'ın Apple'a yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, ABD merkezli teknoloji devi, bu yıl tanıtacağı iPhone modelinde lightning girişine yer vermeyebilir. Aynı haberdeki iddiaya göre, lightning girişi bulunmayacak kasada USB-C portuna yer verilecek. Apple'ın USB-C'yi yeni nesil MacBook'lara adapte etmesinin bu iddiayı güçlendiriyor. 

iPhone X, iPhone Pro ya da iPhone 8... İsmi henüz netlik kazanmasa da Apple her zamanki gibi iddialar hakkında lansman tarihine kadar açıklama yapmaya yanaşmıyor. Ancak bu cihaz ile ilgili gelen dedikoduların önüne geçmişe benzemiyor. 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...