Hem döverim hem severim devri bitti

Düzenleyen:
Hem döverim hem severim devri bitti

YAŞAM Haberleri

Eşini yakma iddiasıyla hakkında dava açılan yaşlı adam, “O benim karabiberim, ona kıyar mıyım?” diyerek suçlamaları reddetti.

Antalya’nın Kepez ilçesinde Mustafa Keskin (73), geçen yıl Kütükçü Mahallesi’ndeki arsasını kat karşılığı müteahhide verdi. Müteahhitle yüzde 50 hisse karşılığı anlaşan Keskin, 23 Eylül 2016’da inşaat alanında kalan 2 zeytin ağacını benzinli ağaç kesme motoruyla kesmeye başladı. İlk ağacı kestikten sonra motorun benzini bitti. Bunun üzerine benzin doldurmak isteyen Keskin, ağaçların kesilmesine karşı çıkan eşi Fatma Keskin’le (69) tartışmaya başladı. İddiaya göre, yaşlı adam eşinin üzerine benzin döktü. Çift arasındaki kavgayı görenler durumu polise bildirdi. Polis tarafından gözaltına alınan adam hakkında, ‘canavarca hisle öldürmeye teşebbüs’ suçundan kamu davası açıldı.
 Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen davada tutuksuz yargılanan Mustafa Keskin, hâkim karşısına çıktı. Kendini savunan adam “Benzini korkutmak için döktüm. O benim karabiberim, 52 yıllık eşim, ona kıyar mıyım? Onu çok seviyorum.” dedi. Mahkeme Başkanı İbrahim Altınkaynak, sanığı “Eskisi gibi hem döverim hem severim yok. Sadece seveceksin” sözleriyle uyardı. Fatma Keskin ise eşinden şikâyetçi olmadığını söyledi. Mahkeme heyeti de yaşlı adamın beraatına karar verdi. Duruşma sonunda açıklama yapan Keskin “Eşimi çok seviyorum. O benim hayat arkadaşım, bundan sonra ona bir fiske bile vurmam!” ifadelerini kullandı. Yaşlı çift, daha sonra adliyeden el ele tutuşarak ayrıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...