Sıra Akyazı'da

Düzenleyen:
Sıra Akyazı'da

SPOR Haberleri

Trabzonspor bu sezon forvetlerinden yok denecek kadar az verim almasının sıkıntısını yaşıyor.

Bu duruma çare olması için transfer edilen Hugo Rodallega, ilk 11’de başladığı ikinci maçında gol atarak camiaya umut verdi. Geçen hafta Konya deplasmanında golle tanışan Kolombiyalı yıldız, Trabzonspor’un bu sezon gol atan ikinci forvet oyuncusu olarak da kayıtlara geçti. İlki ise 8. haftadaki Galatasaray maçında fileleri havalandıran N’Doye’du... Trabzonspor bu sezon evinde 10 maç oynadı. Söz konusu maçlarda santrfor bölgesinde görev yapan oyuncuların skor anlamında katkısı olmadı. Hugo Rodallega’nın yeni hedefi de bu sezon iç sahada gol atan ilk forvet olmak. Kolombiyalı golcü kendisini formda hissettiğini ve Konya’dan sonra Akyazı’da da fileleri havalandıracağına inandığını söyledi. 

Ödeme sıkıntısı aşılacak
Teknik Direktör Ersun Yanal da Hugo Rodallega’ya inanıyor. Kolombiyalı yıldızın hem maçlardaki performansından hem de antrenmanlardaki hırsından çok memnun olan tecrübeli çalıştırıcının golcü oyuncu için planları var. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım için şimdiden kolları sıvayan Yanal’ın, listesindeki Rodallega’nın ilk sıralarda olduğu öğrenildi. Öte yandan Mustafa Yumlu ve 1 milyon 600 bin avro karşılığında transfer edilen Rodallega için Ege ekibine verilen çeklerde sorun yaşandığı ve ödeme yapılamadığı ortaya çıktı. Trabzonsporlu yetkililerden edinilen bilgiye göre, şuanda icralık bir durum oluşmadığı ve kısa süre içerisinde ödemenin gerçekleşeceği öğrenildi. Yaşanılan aksaklık üzerine bordo-mavili yöneticilerin Akhisar cephesiyle görüşmelerini sürdürdüğü ve yakın zamanda sorunun çözüleceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...