Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ajda Pekkan anne olmak istiyor

Düzenleyen:
Ajda Pekkan anne olmak istiyor

MAGAZİN Haberleri

Süper star Ajda Pekkan, 71 yaşından sonra anne olmak için doktorlara danışacağını açıkladı. 72 yaşında anne olan Hintli kadın, Pekkan için umut oldu.

Şarkıcı Ajda Pekkan anne olmak istediğini açıkladı. Çocuk özlemi çeken Pekkan, 71 yaşından sonra anne olmak için doktorlara danışmaya başladı. Pekkan açıklamalarından sonra Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi.

72 YAŞINDAKİ HİNTLİ KADIN, AJDA EPKKAN İÇİN UMUT OLDU

Hindistan'da 72 yaşındaki bir kadının anne olduğu haberini duyan Ajda Pekkan harekete geçti. Üçüncü tüp bebek denemesinde hamile kalan 72 yaşındaki Daljinder Kaur isimli Hintli kadın, geçen ay sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Ajda Pekkan anne olmak istiyor

GÜLŞEN'İN BEBEĞİ İLE DAKİKALARCA VAKİT GEÇİRMİŞTİ

Ajda Pekkan, ocak ayında ilk bebeğini dünyaya getiren Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu'nu geçtiğimiz günlerde evlerinde ziyaret etti. Hürriyet'in haberine göre; çiftin minik bebekleri Azur Benan'la geçirdiği dakikalar, ünlü sanatçının çocuk özlemini yeniden gün yüzüne çıkardı. Ve bu ziyaretin ardından okuduğu bir haber de Pekkan için umut ışığı oldu.

DOKTORLARLA GÖRÜŞÜYOR

72 yaşındaki bir Hintli'nin tüp bebek yöntemiyle anne olduğu haberinin ardından Ajda Pekkan konuyu araştırmaya başladı. 71 yaşındaki sanatçı, kendisinin de anne olup olamayacağını öğrenmek için güvendiği bazı doktorlarla görüştü. Pekkan'ın Hindistan ve Amerika'daki uzmanlarla da temas kuracağı öğrenildi.

AJDA PEKKAN ANNE OLMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI, TWİTTER YIKILDI

Ajda Pekkan, 71 yaşından sonra anne olmak istediğini açıklayınca sosyal medya sallandı. Pekkan Twitter'da gündem oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...