Tatlıses o işletmeye dava açtı

Düzenleyen:
Tatlıses o işletmeye dava açtı

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses, ismini ve logosunu 5 yıl önce çiğ köfte salonu işleten Özgür Saygı'ya verdi. Tatlıses, işletmecisine konsepte aykırı dekorasyon yaptırdığı dava açtı.

"Tatlıses Çiğ Köfte" isminin ve logosunun işletme hakkını 5 yıl önce çiğ köfte salonu işleten Özgür Saygı'ya veren İbrahim Tatlıses, konsepte aykırı dekorasyon yaptırdığı ve şubeyi satılığa çıkardığı için dava açtı.

AYKIRI DEKORSYON YAPTIRIP SATILIĞA ÇIKARDI

"Tatlıses Çiğ Köfte" isminin ve logosunun işletme hakkını 5 yıl önce çiğ köfte salonu işleten Özgür Saygı'ya veren İbrahim Tatlıses dava açtı. Davaya göre; Saygı sözleşmeye aykırı davrandı. Konsepte aykırı dekorasyon yaptırdı ve işlettiği şubeyi satılığa çıkardı.

İŞLETMECİYE 50 BİN LİRA TAZMİNAT İSTENİYOR

İcra takibi başlatan ibrahim Tatlıses de icra takibinin durması üzerine İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde alacak davası açtı. Davada sözleşmeye aykırılık nedeniyle 50 bin lira cezai şart parasının tahsili isteniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...