Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'ya ait frekans sağlayıcı uydu cihazı ele geçirildi

Düzenleyen:
PKK'ya ait frekans sağlayıcı uydu cihazı ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Hakkari kırsalında yapılan arama ve tarama faaliyetleri sırasında PKK'ya ait frekans sağlayıcı uydu cihazı ile yaşamsal malzeme ele geçirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; İlimiz merkez Ceylanlı köyü Gelinli mezrasında bulunan sığınakta PKK/KCK bölücü terör örgütüne ait malzemelerin saklandığına dair bilgilerin elde edilmesi üzerine 28.02.2017 günü ilimiz merkez Ceylanlı köyü Gelinli mezrası kırsal alanında yapılan arama ve tarama faaliyeti neticesinde, 1 adet frekans sağlayıcı uydu alıcısı cihaz, 1 adet uydu telefonu ve çok sayıda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...