Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı Adem Kılıçcı'ya rest çekti

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı Adem Kılıçcı'ya rest çekti

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da Adem ile Furkan arasında gerginlik yaşandı. Duruma müdahale eden Ilıcalı Adem'e rest çekti

Survivor'da dün oyun alanında Furkan Kızılay'la yaşadığı tartışmada uygunsuz sözler sarf eden Adem Kılıççı'ya, Acun Ilıcalı'dan konseyde uyarı geldi.

"BUNDAN SONRA KÜFÜR DUYMAYALIM"

Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Adem'e çok fena çıkıştı. Ilıcalı, "Soyut bir konu değil, somut bir konu. 'Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum' diyorsun, ben hakaret ettiğin konusunda eminim. 'Öyle düşünmüyorum' ne demek, zaten ediyorsun. Bundan sonra hiçbir şekilde küfür ya da küfürvari bir kelime duymayalım." dedi.

Acun Ilıcalı Adem Kılıçcı'ya rest çekti
 

ACUN ILICALI: HİÇBİR YARIŞMACIMIZ DİĞERİNE KÜFÜR EDEMEZ

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti: Survivor'da bazıları sinirlerine hakim olamıyor. İnsanlara ağzından böyle bir şey kaçamaz. Hiçbir yarışmacımız diğerine küfür edemez. Bütün yarışmacılarımız bizim güvencemiz altında. Bundan sonra böyle şeyler olmasın" ifadelerini kullandı.

ADEM, "FURKAN'IN AİLESİNE VEYA KENDİSİNE HAKARET ETMEDİM" DEDİ

Adem Kılıççı, "Kurduğum cümlenin yanlış olduğu doğrudur. Kişinin şahsına hakaret etmedim. 'Boyundan büyük konuşuyorsun, adam ol' anlamında söyledim. Refleks icabı ağzımızdan böyle şeyler çıkabiliyor. Ailesine, karakterine hakaret de yapmadım" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...