Sevgican Erdinç kimdir? Kısmetse Olur Sevgican Erdinç kaç yaşında?

Sevgican Erdinç kimdir? Kısmetse Olur Sevgican Erdinç kaç yaşında?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kısmetse Olur gelinlerinden Sevgican Erdinç kimdir? Sevgican Erdinç ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde.

Kısmetse Olur gelinlerinden Sevgican Erdinç kimdir merak ediliyor. Sevgican Erdinç ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. 13 Şubat Pazartesi günü sürpriz bir şekilde Damatlar Evine gelen Sevgican, damat adayları tarafından, Merve'nin ya da Aycan'ın yerine geldi diye karşılandı. Damat adayları tarafından sorguya alınan Sevgican, adayı olan biriyle olmak karakterime kesinlikle uygun değil, şu anda bir adayının olmadığını dile getirdi. Kadına saygısı olan, kadına kadın olduğunu değerini gösteren, ilişkiyi karşılıklı olarak ödün veren biri aklındaki damat adayı.

Sevgican Erdinç kimdir? Kısmetse Olur Sevgican Erdinç kaç yaşında?

SEVGİCAN ERDİNÇ KİMDİR?

Sevgican Erdinç 22 yaşında, Ekonomi öğrencisi ve İzmir'de yaşıyor. Damatlar evinden ayrılırken, mutfakta yemek hazırlayan ve yanına hiç gelmeyen Gökhan'a takılınca, Gökhan'la daha önceden tanışmış olabileceği düşüncesini akla getirdi. Sevgican, Gelinler evinde de merakla karşılandı. Gelin adaylarının en çok merak ettiği şey tabi ki yeni adayın aklındaki damat adayı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...