Adnan Kızıltaş kimdir? Kısmetse Olur Adnan kaç yaşında, mesleği ne?

Adnan Kızıltaş kimdir? Kısmetse Olur Adnan kaç yaşında, mesleği ne?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kısmetse Olur damatlarından Adnan Kızıltaş kimdir, kaç yaşında, mesleği ne merak ediliyor. Kısmetse Olur Adnan, Didem ile yaşadığı aşkla çok konuşuluyor. İşte Adnan Kızıltaş ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Kısmetse Olur Adnan kimdir, mesleği ne merak ediliyor. Kısmetse Olur Adnan, 1993 Kars doğumlu. Mütercim tercümanlık yapan Adnan, Kısmetse Olur’da Ceyda ile aşk yaşamıştı. Ceyda ile yollarını ayıran Adnan, Didem Delen ile nişanlandı. Kısmetse Olur'un ilk sezonunda aradığı aşkı bulamayan Adnan, bu sene evde büyük bir aşk yaşamaya niyetlenerek, bu ilişkiyi evlilikle taçlandırmak istiyor. Adnan'ın aynı zamanda eğlenmeyi seven, esprili bir yapısı da var.

Adnan Kızıltaş kimdir? Kısmetse Olur Adnan kaç yaşında, mesleği ne?

DİDEM VE ADNAN ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

Didem ve Adnan ise kırmızı odada tartıştılar. Gelinler evine giden damat adayları, Kadınlar Günü nedeniyle gelinlerin bütün isteklerini yapmaya karar veriyor. Didem de Adnan'dan su istiyor ancak Adnan duymazlıktan gelerek bu durumu umursamıyor. Didem ise bu tavır nedeniyle sinirleniyor ve ona inat Kemal'le karşılıklı oyun havası oynayınca kıyamet kopuyor. Didem'i kıskanan Adnan, kırmızı odaya çağırıyor ve ondan empati yapmasını istiyor ancak Didem, kendisine saygısızlık yapıldığını düşünerek alttan almıyor. İkili arasında bir anda ipler geriliyor.

ADNAN’IN NİŞANLISI DİDEM EVLİ ÇIKTI

Kısmetse Olur damatlarından Adnan Kızıltaş, Didem Delen ile nişanlanmıştı. Didem Delen’in daha önce evlenip boşandığı ortaya çıktı. Bu durumu duyan Adnan Kısmetse Olur evinde çılgına döndü. Çift arasında buzları daha sonra eritti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...