Serdal Adalı'dan Eto'o atağı

Serdal Adalı'dan Eto'o atağı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Serdal Adalı, seçime 3 gün kala atağa kalktı. Adalı'nın kurmayları İtalya'da dünyaca ünlü oyuncu Samuel Eto'o'nun menaceri ve avukatıyla görüştü.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı, seçime 3 gün kala atağa kalktı. Adalı'nın kurmayları İtalya'da dünyaca ünlü oyuncu Samuel Eto'o'nun menajeri ve avukatıyla görüştü. Aynı ekip daha sonra Boateng ve Taiwo için Milan'la pazarlık yaptı. Başkan adayı, hoca konusunda ise Capello'da karar kıldı, kendisiyle bizzat konuştu. Serdal Adalı'nın ekibinden Merdan Araz ve Doğan Küçükemre, dün İtalya'nın Milano kentinde Eto'o'nun avukatı ve menaceri Claudio Vigorelli ile buluştu. Eto'o'nun Anzhi ile 1 yıl daha mukavelesi bulunduğunu hatırlatan menaceri, yıldızın şartlarını hazırlayıp sonraki buluşmada paylaşabileceklerini belirtti. Rusya'da yılda 10 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL) kazansa da özellikle son dönemde mutlu olmadığı bilinen Eto'o'nun, Galatasaray'a gelince, "Çin'de 10 milyon Euro kazanıyordum ama İstanbul'da şu an çok daha huzurluyum" diyen Drogba'nın değerlendirmesinden de çok etkilendiği verilen bilgiler arasında.
Sözleşme avantajı
Araz ve Küçükemre, Eto görüşmesinden sonra soluğu İtalya'nın ünlü kulübü Milan'da aldı. İkili, bonservisi Kırmızı-Siyahlı kulüpte olan, ancak sezonu Q.P.Rangers'ta tamamlayan 28 yaşındaki solbek Taiwo ve 26 yaşındaki başarılı orta saha Boateng için Milan Sportif Direktörü Ariedo Braida ile görüştü. İki futbolcunun şartları soruldu ve tekrar görüşmek üzere randevular alındı. Her iki oyuncunun da sözleşmesinin gelecek yıl bitecek olması sebebiyle Çizme temsilcisinin olası resmi teklife sıcak bakabileceğinin altı çizildi.
Hedeflerini anlattı
Başkan adayı Adalı'nın bir başka flaş girişimi de teknik direktör konusunda oldu. Takımın başına dünyaca ünlü ve tartışılmayacak bir ismi getirmekte kararlı olan Serdal Adalı'nın tercihini Fabio Capello'dan yana kullanmayı plandığı ortayı çıktı. Hatta Adalı'nın Capello ile bir telefon görüşmesi de yaptığı ve seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi düşündüğü hedeflerini aktardığı vurgulandı. Kariyerinde Milan, Juventus, Roma, Real Madrid, İngiltere Milli Takımı gibi ekipleri
çalıştıran Capello, halen Rus Milli Takımı'nın başında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...