Tudor pes etmiyor: Lig henüz bitmedi

Düzenleyen:
Tudor pes etmiyor: Lig henüz bitmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, futbolcularıyla bir toplantı yaptı...

Beşiktaş'a mağlup olarak ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Galatasaray'da gözler deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi. 

Teknik direktör Igor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oyuncularıyla toplantı yaptı. Hırvat teknik adam, ligin henüz bitmediğini söyleyerek kalan maçlarda ellerinden geleni yapmaları gerektiğini vurguladı. Oyuncularının moralsiz olduğunu gözlemleyen Tudor, "Beşiktaş'a kaybetmiş olabiliriz ama sahada ortaya koyduğunuz hırstan memnunum. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz, büyük takım oyuncularına yakışır şekilde mücadelenizi sürdürmelisiniz" diye konuştu.

Sarı kırmızılı ekipte cezalı olan Lukas Podolski'nin yerine Antalya deplasmanında Eren Derdiyok forma giyecek. Teknik direktör Tudor, Eren ile taktik antrenmanlarda özel olarak ilgilenip kritik maç için motive etmeye çalışacak. Sezona iyi başlayan ancak daha sonra düşüşe geçen Eren Derdiyok, 28 maçta forma giyip 10 gol attı. Tudor, Eren Derdiyok'un forma giyeceği karşılaşmada özellikle kanat organizasyonları üzerinde durarak başarılı oyuncuyla topun daha sık buluşmasını sağlamaya çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...