Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma: Fenerbahçe beni parayla satın alamaz

Düzenleyen:
Quaresma: Fenerbahçe beni parayla satın alamaz

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kulüp dergisine verdiği röportajda Fenerbahçe'ye transfer mesajı gönderdi.

Lider Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma, daha önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Quaresma bize gelmek istedi'  açıkamasına ilk kez bu kadar net cevap verdi.

DAHA ÖNCE FENERBAHÇE DEMEMİŞTİ
Bilindiği üzere Quaresma, Aziz Yıldırım'a daha önce sosyal medya hesabından "Bu kulübü seviyorum ve Türkiye’de oynayacağım tek kulüp Beşiktaş. Herkesi kucaklıyorum, Pazartesi görüşürüz” diyerek dolaylı bir cevap vermişti ancak Fenerbahçe'nin adını kullanmamıştı.

Quaresma, Beşiktaş Dergisi'nin Şubat sayısına verdiği röportajda Aziz Yıldırım'ın demeçlerine direkt karşılık verdi.

Quaresma: Fenerbahçe beni parayla satın alamaz

Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş Dergisi'nin şubat sayısına yaptığı açıklamalar şöyle;

'FENERBAHÇE BENİ PARAYLA SATIN ALAMAZ'
“En iyi biz oynuyoruz, bunu Türkiye’deki herkes görüyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa bu sezon üçüncü yıldızımızı takacağız.”

“Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım. Birgün Beşiktaş beni istemezse Türkiye’den ayrılırım ve kariyerime başka bir memlekette devam ederim. Çünkü Beşiktaş ile derin bağlarım var. Beni para ile satın alamaz kimse. Hele Fenerbahçe? Asla.”

Quaresma: Fenerbahçe beni parayla satın alamaz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...