Polise attıkları madde merak konusu oldu, VIDEO

Polise attıkları madde merak konusu oldu, VIDEO

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı eylemcileri tarafından polise atılan ve atıldıktan kısa bur süre sonra patlayan sıvı madde merak konusu oldu.

Gezi Parkı eylemcileri tarafından polise atılan ve atıldıktan kısa bur süre sonra patlayan sıvı madde merak konusu oldu. Bazı polislerin de yaralanmasına neden olan patlayıcı sıvının kimyasal olup olmadığı laboratuvar incelemesinin ardından belli olacak. Gezi Parkı eylemleri sırasında polisle çatışan gruplardan biri polise kimyasal karışımlı patlayıcı madde attı. Olayda çevrede bulunan bazı polisler çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde; plastik petteki sıvı maddenin bir süre kaynadığı ve ardından petin bir anda şişmesiyle birlikte gürültüyle patladığı görüldü. Maddenin içeriği henüz bilinmezken sıvının kimyasal veya patlayıcı madde olup olmadığı yapılacak laboratuvar analizlerinin ardından netlik kazanacak.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...