O kupa gelecek

Düzenleyen:
O kupa gelecek

SPOR Haberleri

Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, davaların sonucunda CAS ve FIFA’nın şampiyonluk kupalarını vereceğini söyledi

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, CAS ve FIFA davaları sonucunda kulübün hakları ve kupasının iade edileceğine inandığını söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Saral, şike mücadelesinin Trabzonspor’un onur mücadelesi olduğunu belirtirken şöyle konuştu: “Üzülerek söylüyorum ki maalesef bazıları bu şike mücadelesinin Trabzonlunun, Trabzonsporlular’ın onur mücadelesi olduğunu hâlâ anlayamamış. CAS ve FIFA Trabzonspor’un haklarını ve kupasını iade edecektir. Sonra da tazminat davalarımız başlayacak ve onlar da sonuçlanacaktır. Yedi düvele rezil olarak sözde şampiyon olmak mı, hakkını söke söke alarak başı dik alın teriyle şampiyon kalmak mı? Tarih neyi yazacak göreceğiz...”
Geleceğimiz parlak
Gökhan Saral ayrıca Trabzon’da yeni açılan Şehir Müzesi’nde Trabzonspor’un şampiyonluklarının yer aldığı bölümde ilk etapta 2010-11 sezonunun eklenmediğini, daha sonra düzeltme yapılarak şampiyonluklar kısmına 2010-11 sezonunun da dahil edildiğine dikkati çekerek, “Telafisi olmayan bir olaydır bu. Hata değil bilerek yapılmıştır. Müzeciğinize koymasanız da olurdu. Neden şike anıtı yapılmadığı net ortadadır” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un geleceğinin parlak olduğunu söyleyen Saral, “Camiamızın da bizlere güvenmesini istiyorum. Beklentilerin farkındayız. Camiamızın arzuladığı başarılara ulaşmak için çalışmalarımızı tüm inancımızla sürdürüyoruz. Bütün taraftarlarımızı sahamızda oynayacağımız Karabükspor maçına bekliyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...