Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu neyin küslüğü?

Düzenleyen:
Bu neyin küslüğü?

SPOR Haberleri

İlk yarıdaki F.Bahçe maçı sonra Selçuk-Sabri arasındaki gerginlik ayyuka çıkmış ama reddedilmişti. Beşiktaş derbisinde belgelendi

Galatasaray’da saklanmaya çalışılsa da uzun zamandır süren gruplaşma konusu Beşiktaş derbisinde gözler önüne serildi. Takımın iki tecrübeli ismi Selçuk ve Sabri arasındaki gerginlik Galatasaray’da grupları meydana getirmiş özellikle son 2 sezondur sarı-kırmızılılardaki problemleri artırmıştı. İlk yarıdaki F.Bahçe maçının ardından Selçuk İnan idmana alınmamış, gıyabında toplantı yapılmış, Sabri de bu toplantıda içini dökmüştü. Tecrübeli isim “Zamanında Selçuk yüzünden kadro dışı kalmıştım” ifadesini kullanmıştı. Ama bu olaylardan sonra hem dönemin Teknik Direktörü Riekerink hem de Selçuk İnan yaşananları reddetmişti.
Hatta Hollandalı teknik adam basın toplantısında gazetecileri hedef alarak “Oyuncularım hakkında sürekli yalan yazıyorsunuz. Siz içeride neler olduğunu nerden biliyorsunuz ki? Oyuncularla neyi neden konuştuğumuzu? Oyuncularımı her zaman koruyacağım” ifadelerini kullanmıştı. Selçuk ise, “Bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Ancak takımda hiç kimse buna tenezzül etmez. Keşke bir grup kursak da önümüzdeki 5 yılda da 10 kupa kazansak. Böyle bir gruplaşma falan yok” demişti. Ama Beşiktaş derbisinde oyundan çıkan Selçuk İnan kulübede herkesin elini sıkarken Sabri’yi görmemezlikten geldi, hatta yanına oturmamak için Ahmet Çalık’ı kendine siper etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...