Fenerbahçe asla!

Düzenleyen:
Fenerbahçe asla!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı kulübün 2020 yılına kadar sözleşme uzattığı Ricardo Quaresma, daha önce yaptığı açıklamaları yineledi ve hatta bir konuda üstüne basa basa bir vurguda bulundu…

Siyah-beyazlı kulübün 2020 yılına kadar sözleşme uzattığı Ricardo Quaresma, daha önce yaptığı açıklamaları yineledi ve hatta bir konuda üstüne basa basa bir vurguda bulundu… Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Quaresma bize gelmek istedi” sözleri çok tartışılan olay sonrası “Kimse beni para ile satın alamaz” açıklamasında bulunan Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı, kulüp dergisindeki açıklamasında ona “Hele Fenerbahçe asla” cümlesini ekledi. Q7, “Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım. Birgün Beşiktaş beni istemezse Türkiye’den ayrılırım ve kariyerime başka bir memlekette devam ederim” ifadesini kullandı. 
“En iyi biz oynuyoruz, bunu Türkiye’deki herkes görüyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa üçüncü yıldızı takacağız” ifadelerini kullanan Q7 bireysel performansıyla ilgili de “Önceleri serbest vuruşlarda bu kadar etkili değildim. Her daim özel çalışmalar yapıyorum. Genç oyuncular gelip sizi geçebilir. Bundan hiç hoşlanmam. Bu yüzden antrenman bitse bile ben çalışmaya devam ederim. Sol ayağıma çok güvenmiyorum. Rabona yapmamın sebebi bu. Herkes estetik göründüğü için öyle vurduğumu sanıyor ama doğrusu sağ ayağımın iyi oluşu” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...