Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çeşme merkezli Bylock operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
Çeşme merkezli Bylock operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Çeşme merkezli, Ankara, Kayseri, İzmir ve Manisa illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 7 kişi ByLock kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 1 Mart Çarşamba günü sabah saatlerinde, Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğinin ortaklaşa yaptığı operasyonlarda, 2 Sahil Güvenlik personeli ile 1 Jandarma Astsubay, örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullandıkları için gözaltına alındı. Eş zamanlı olarak, Ankara, Kayseri, İzmir ve Manisa illerinde yapılan operasyonlarda da, faal olarak görev yapmayan, açıkta olan ve mesleklerinden ihraç edilen polis, asker ve vergi dairesi memuru 4 kişi gözaltına alındı. 

Çeşme'de gözaltına alınan 3 kişinin sorgulanmasına KOM Grup Amirliğinde başlanırken, diğer illerde gözaltına alınan şahısların da Çeşme'ye getirilmek üzere yola çıkarıldığı öğrenildi. ByLock yazılımı kullanmaktan gözaltına alınan şahıslar, sorgularının ardından Çeşme Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecek. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...