Yağmur, vatandaşı hazırlıksız yakaladı

/ Kaynak: CHA
Yağmur, vatandaşı hazırlıksız yakaladı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Güne sakin başlayan Taksim'de yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Aniden bastıran sağanak yağış bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Güne sakin başlayan Taksim'de yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Aniden bastıran bbazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yağmur en çok şemsiye satıcılarına yaradı. Sabah saatlerinde ise İstanbul Boğazı'nda sis görüldü. Gezi Parkı eylemlerinin 18. gününe Taksim sakin başladı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun gece Gezi Parkı eylemcisi gençlerle buluşmasının ardından, gözler yeniden Taksim'e çevrildi. Geceyi sakin geçiren Taksim'de sabah da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Metro seferleri normal olarak yapılırken işyerine gitmeye çalışan vatandaşları sağanak yağmur hazırlıksız yakaladı. Metrodan çıkan ve aracından inen vatandaşlar soluğu şemsiye satıcılarının yanında aldı. Bazı vatandaşlar ise binaların saçaklarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Sabah saatlerinde ise İstanbul Boğazı'nda sis görüldü. Sis deniz ulaşımında ciddi bir aksamaya sebep olmadı.Taksim'de Gezi Parkı eylemi dolayısıyla bir olumsuzluk yaşanmazken polis ekiplerinin Atatürk Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Anıtı çevresindeki bekleyişi sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...