Başbakanlık Ofisi 2 metreyle kurtuldu

Başbakanlık Ofisi 2 metreyle kurtuldu

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı eylemcilerinin 2 Haziran'da İstanbul'daki Başbakanlık Ofisini işgal etme planının, ofise 2 metre kala önlendiği belirlendi.

Gezi Parkı gösterilerinde marjinal grupların Beşiktaş'taki Başbakanlık Ofisi, Sancaktepe Kaymakamlığı ve Gazi Mahallesindeki 75. Yıl Polis Merkezini işgal planları dehşete düşürdü. ilk günlerde CHP'nin Taksim'e çıkacağını açıklamasının ardından Valilik polise çekilme talimatı vermişti. Star gazetesinin haberine göre, bazı marjinal gruplar bu durumu polise karşı kazanılmış bir zafer olarak gösterip 2 Haziran'da bazı kurumları işgal etmeyi planladı. "Taksim düştü sıra başbakanlık Ofisi'nde" propagandası yapılmaya başlandı. Binlerce kişiye ofisin önünde görevli 350 polis müdahale etti. Takviye kuvvetlerin ofise ulaşması mümkün değildi. Uzman bir emniyet müdürü, denizden çıkarma yaptı. Beşiktaş'a hareket eden emniyet müdürü, onlarca tekneyi göstericilerin olmadığı Dolmabahçe İskelesi'ne getirtti. 400 polis denizyolu ile Başbakanlık ofisine ulaştırıldı. Ekip ofise yaklaşan grubu dağıttı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...