Gökhan Töre gol sevincinin hikayesini anlattı

Düzenleyen:
Gökhan Töre gol sevincinin hikayesini anlattı

SPOR Haberleri

West Ham United'da kiralık olarak top koşturan ve yeni sezonda Beşiktaş'a dönmek için hazırlık yapan Milli futbolcu Gökhan Töre, Galatasaray derbisinde attığı gol sonrası yüzünü kapatarak yaptığı sevincin hikayesini anlattı.

Sezon başında Beşiktaş'tan Premier Lig ekibi West Ham United'a kiralık olarak transfer olan Gökhan Töre geçirdiği diz ameliyatının ardından bireysel hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor. Yeni sezonda Beşiktaş'a dönmek için hazırlıklarını yapan milli futbolcu siyah-beyazlılardan ayrılış sürecini anlattı.

Fanatik'te yer alan habere göre Töre'nin açıklamaları şöyle;

"Premier Lig kısmet değilmiş"

"Herkes İngiltere Premier Lig'de oynamak ister. Ama futbol her yerde futbol artık. Sezon sonunda menajerlerimle oturup konuştuk ve kararımı verdim. Sonrasında İngiltere'nin yolunu tuttum. Zaten İngiltere ve Premier Lig'i biliyordum. Ancak kısmet değilmiş. Sakatlandım. Pozitif bakmak lazım. Şimdi tedavi sürecindeyim. Daha da güçlü dönmek için çabalıyorum. Türk halkına daha iyi bir Gökhan Töre seyrettirmek istiyorum"
Geçen sezon Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta takımına galibiyeti getiren golü attıktan sonra sevincini yüzünü kapatarak yaşayan Töre bu hareketin hikayesini de anlattı;

"Yakın dostum Murat'ın eseri"
"Bir gün arkadaşlarla otururken en yakın dostum ve asistanım Murat, yapılan bir espri sonrasında gülmemek için elini yüzüne götürdü. Bu hareketi çok beğendim. Derbide Galatasaray'a attığım golün ardından o an aklıma geldi. Onun hareketini yaptığım için o da çok mutlu oldu. TT Arena'da bu hafta oynanan derbi öncesinde de sosyal medya hesaplarımdan paylaştım. Hatta maç öncesinde Quaresma'yla konuştuk. Eğer gol atsaydı Töreing yapacaktı. İnşallah Töreing hareketini gelecek sezon bol bol yapacağım. Gönül ister ki her hafta, hatta her maç yapayım."
Hatırlanacağı üzere Töre'nin gol sevinci sırasında yaptığı hareket sosyal medyada yeni bir akım başlatmış ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı sosyal medyada Töre gibi yüzünü kapatarak çektikleri fotoğraflarını paylaşmıştı.

 Sosyal medyadaki Gökhan Töre furyası.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...