'Askeri casusluk tarihimizin en iğrenç davalarından bir tanesidir'

Düzenleyen:
'Askeri casusluk tarihimizin en iğrenç davalarından bir tanesidir'

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik Programı'nda gazeteci Cem Küçük ile Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Akşam Gazetesi'nde yayınlanan ''Ertuğrul Özkök, Gülen'e kalkan oldu'' haberini gündemine taşıdı.

Gazeteci Yazar Cem Küçük ''Askeri casusluk bizim tarihimizdeki en iğrenç davalardan bir tanesidir. Askere kurulan kumpasın en kötülerinden bir tanesiydi'' dedi. 

Emekli Albay Coşkun Başbuğ'un tutanaklar yer alan ifadesinde 2002 - 2006 yılları arasında askeriyede konferanslar verdiği ve FETÖ ile ilgili personeli aydınlattığı belirtildi.  Tutanaklarda, Başbuğ'un ''FETÖ yapılanmasını TSK konferanslarında anlatıyordum. 14 Mart 2016'da Ertuğrul Özkök bir yazı yazdı.  Genelkurmay sonra tüm konferanslarımı iptal edildi. Ben bu konferans timinin Ege bölge komutanıydım'' dediği açıklandı. 

Emekli Albay Çoşkun Başbuğ'un FETÖ mağduru olduğunu belirten Gazeteci Cem Küçük şunları söyledi. ''Adam konferanslarımı Özkök iptal ettirdi diyor. Bunların FETÖ ile ilişkilerinin kanıtı budur.  Belki de biliyorlar FETÖ yapılanmasının bu kadar büyük olduğunu'' dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Özkök'ün buna bir cevap vermesi gerekiyor'' dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...