Bursa'da kaçan FETÖ üyesi havaya ateş açılarak yakalandı

Düzenleyen:
Bursa'da kaçan FETÖ üyesi havaya ateş açılarak yakalandı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ/PDY soruşturmasında aranan, Bursa'nın Nilüfer ilçesi sorumlularından olduğu ifade edilen örgüt üyesi, önce araçla sonra da yaya olarak kaçmaya çalıştı. FETÖ üyesi, kısa süreli kovalamacanın ardından havaya ateş açılarak durdurulup gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca  yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan  şüpheli Erdal S, arkadaşının kullandığı otomobille, Bursa-İzmir karayolunda  ilerlerken kontrol noktasına geldi.
 
Buradaki polisler, aracı durdurmak istedi. Hızla kontrol noktasından  kaçmaya başlayan Erdal S. ve arkadaşının içinde bulunduğu otomobilin önü bir süre  sonra polis aracıyla kesildi.
 
Bu kez araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan Erdal S, yaklaşık  300 metre koştuktan sonra polislerin havaya ateş açması sonucu durdurularak,  gözaltına alındı.
 
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi sorumlularından olduğu belirtilen  Erdal S, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 
Adliyeye sevk edilen otomobil sürücüsü ise adli kontrol şartıyla  serbest bırakıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...