Trabzonspor borçlarını ödedi

Trabzonspor borçlarını ödedi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da alacaklarına karşılık ihtarname gönderen Adrian Mierzejewski, Souleyman Bamba ve Paulo Henrique'ye borçları ödendi.

Son günlerde özellikle yabancı oyuncuların alacaklarına yönelik haberlerin yer aldığı bordo mavili kulüpte, alacakların ödendiği bilgisi yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklama ile geldi. Açıklamada, "Kulübümüze geçmiş dönem alacaklarına karşılık ihtarname gönderen futbolcularımızdan Adrian Mierzejewski, Souleyman Bamba ve Paulo Henrique'nin bahse konu tüm alacakları ödenmiştir. Şu an itibariyle kulübümüze ihtarname gönderip alacağını tahsil edemeyen hiçbir oyuncumuz bulunmamaktadır" denildi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 Mayıs'ta görevi devralan yeni yönetimin, kulüp faaliyetlerinde tıkanıklık yaşanmaması adına yoğun bir çalışma dönemine girildiği ve ekonomik faaliyetleri ilk sıraya aldığı belirtildi. Bu süreçte yönetici katkısı da dahil olmak üzere kulübe 17 milyon 500 bin liralık kaynak aktarıldığı belirtilen açıklamada, bu kaynakla, futbolcu alacakları başta olmak üzere, kredi geri ödemeleri ve diğer acil giderlerin karşılandığı ifade edildi. Yönetim kurulunun önceki yönetim kurulundan devir olarak gelen yaklaşık 16 milyon lira tutarındaki futbolcu borçlarının da ödenmesi adına gerekli planlamaların yapıldığı da belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...