Fenerbahçelilerin Ali Koç hayali bitti!

Düzenleyen:
Fenerbahçelilerin Ali Koç hayali bitti!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarların Ali Koç hayalleri, Aziz Yıldırım'ın "Yargıtay kararının önemi yok. Olağanüstü kongreye gitmeyeceğiz." sözlerinin ardından suya düştü.

Fenerbahçeliler başkanlık koltuğunda görmek için yanıp tutuştukları Ali Koç için gelecek sezonun sonunu beklemek zorunda... Aziz Yıldırım'ın yaptığı "Yargıtay kararının önemi yok. Olağanüstü kongreye gitmeyeceğiz" sözünün ardından bir süredir başkanlık için çalışmalar yapan Ali Koç frene bastı.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE ÇAĞRISI YAPMAYACAK

Mart ayında Yargıtay kararının çıkması ve Mayıs'ta da kongreye gidilmesi üzerinden çalışmalar yapan Koç, gelinen noktada Yıldırım'a olağanüstü kongre çağrısı yapmasının söz konusu olmadığını yakın çevresiyle paylaştı. Koç'un sessiz kalmaya devam edeceği zaten hedef olarak 2018 Mayıs'ını hedef koyduğu için çalışmalarına sessiz ve derinden devam edeceği bildirildi. (Fotospor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...