Ömer Aşık'ın hastalığı gizemini koruyor

Düzenleyen:
Ömer Aşık'ın hastalığı gizemini koruyor

SPOR Haberleri

NBA takımlarından New Orleans Pelicans'da forma giyen Ömer Aşık'ın koçu Alvin Gentry, milli basketbolcunun All-Star arasından beri takımdan uzak kalmasının sebebini açıkladı.

Takas dönemini ses getiren bir hamleyle kapatan New Orleans Pelicans'da DeMarcus Cousins'ın takıma katılmasının ardından milli basketbolcu Ömer Aşık'ın rotasyondaki süresinin azalması bekleniyordu. Ancak 30 yaşındaki pivot All-Star arasından beri maç kadrosunda yer almadı.

Pelicans koçu Alvin Gentry dün yaptığı açıklamada Ömer Aşık'ın geçirdiği hastalık sebebiyle ciddi seviyede kilo kaybı yaşadığı için takımdan uzak kaldığını belirtti.

''Gözle görülür seviyede kilo kaybettiğini biliyorum. Hasta olmasa bizimle olacak tarzda bir kişi'' diyerek milli basketbolcu hakkında uzun süreli endişeye sahip olmadığının altını çizen Gentry, Ömer'in geçirdiği hastalığı henüz bilmedikleri için net bir geri dönüş tarihi veremeyeceğini söyledi.

Bu sezon forma giydiği 31 karşılaşmada 2.7 sayı ve 5.3 ribaund ortalamalarıyla oynayan Ömer Aşık, 21 Aralık'tan bu yana hiçbir maçta 5 dakikadan fazla süre alamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...