Enrique'nin yerine 4 aday!

Düzenleyen:
Enrique'nin yerine 4 aday!

SPOR Haberleri

Luis Enrique'nin Barcelona’dan ayrılma kararı geniş yankı buldu. Katalan ekibinin eski teknik direktörü Pep Guardiola, haberi büyük bir üzüntüyle karşıladığını söyledi. Barcelona'nın yeni teknik direktörünün kim olacağı da şimdiden konuşulmaya başlandı.

Luis Enrique’nin, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklamasına sıcağı sıcağına ilk tepki, Manchester City Menajeri Pep Guardiola'dan geldi. Eski Barcelona Teknik Direktörü, Huddersfield’ı Federasyon Kupası’nın dışına ittikleri maç sonunda, haberi büyük bir üzüntüyle karşıladığını söyledi.

“Bir Barcelona taraftarı olarak çok üzgünüm” diyen Guardiola, “Çünkü mükemmel bir teknik direktör kaybedeceğiz. Dünya üzerinde Luis Enrique'den daha iyi çok az teknik adam var. Onun son 3 yılda takıma neler verdiğini herkes gördü. Ben Barcelona'nın hala dünyanın en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bu kulüpte çalışmanın ne kadar zor olduğunu da en iyi bilen kişilerden biriyim. Bu nedenle Luis'in kararını saygıyla karşılıyorum" ifadelerini kullandı. 

Barcelona'nın yeni teknik direktörünün kim olacağı da şimdiden konuşulmaya başlandı. Şu anda öne çıkan 4 aday var. Bu adaylar, Sevilla ile bu sezon çok başarılı bir iş çıkaran Jorge Sampaoli, Atletic Bilbao Teknik Direktörü Ernesto Valverde ve eski Barcelonalı oyuncular Ronald Koeman ile Michael Laudrup. Ronald Koeman halen Premier Lig ekiplerinden Everton'ı çalıştırıyor. Laudrup ise teknik direktörlük kariyerine El Reyyan takımında devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...