Şifresini unutan Aleyna Tilki, ATM'den para çekemedi

Düzenleyen:
Şifresini unutan Aleyna Tilki, ATM'den para çekemedi

MAGAZİN Haberleri

Son zamanlarda yaşadığı polemiklerle ve sansasyonel olaylarla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te süper minisiyle ATM'den para çekerken görüntülendi.

Kısa bir süre önce, uzun zamandır küs olduğu Demet Akalın ile barışan ve ona bir şarkı vereceği ortaya çıkan Aleyna Tilki, magazin muhabirlerine yakalandı.

KARTININ ŞİFRESİNİ HATIRLAYAMADI

Bir ATM'den para çekerken görüntülenen Aleyna Tilki, zor anlar yaşadı. Aceleci tavırlarıyla dikkat çeken Tilki'yi kullandığı ATM bir hayli uğraştırdı. Görüntülendiğini fark edince oldukça şaşıran 17 yaşındaki şarkıcı, kartının şifresini hatırlayamadığı için parasını çekemedi.

HEMEN UZAKLAŞTI

Kendisini bekleyen araca koşar adımlarla binen Tilki, hızlıca uzaklaştı. Öte yandan Tilki'nin ultra mini şortu ve yıldızlı çorapları çevreden geçenlerin dikkatini fazlasıyla çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...