Kartal gözünü Larsen’e dikti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Kartal gözünü Larsen’e dikti

SPOR Haberleri  / Sabah

Siyah-beyazlı kulüp, transfer listesinde yer alan Dortmund’un 19 yaşındaki hücum oyuncusu ile temasa geçti

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, listesinde yer alan Jacop Bruun Larsen'i gözüne kestirdi. Siyah-beyazlıların Borussia Dortmund'la sözleşmesi Haziran'da bitecek olan 19 yaşındaki Danimarkalı futbolcuyla kulübünün de bilgisi dahilinde görüşmelere başladığı öğrenildi. Dortmund tarafından henüz 17 yaşındayken keşfedilen Larsen, çok yönlü bir oyuncu… İki ayağını da kullanabilmesinin yanı sıra hücumda tüm bölgelerde forma giyebiliyor. Dortmund'un genç takımıyla U-19 Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etti. Buna karşın Dortmund'un aynı bölgeye Ousmane Dembele, Emre Mor, Christian Pulisic'i katmasıyla geri plana düştü.

VELİ, 10 GÜN İÇİNDE TAKIMA DÖNÜYOR!
Omzundaki sakatlığı nüksettiği ve bu nedenle 3. kez ameliyat masasına yatacağı iddia edilen Veli Kavlak'tan iyi haber geldi. Yıldız futbolcunun geçen hafta fitness çalışması sırasında omzuna fazla yükleme yaptığı, söz konusu bölgede zorlama ve kanama meydana geldiği belirtildi. Tedbir amaçlı antrenmana çıkmayan Veli'nin 10 gün içerisinde takıma döneceği ifade edildi.

BA VE CANER TAKIMLA ÇALIŞTILAR
Beşiktaşlı futbolcular, bir günlük iznin ardından dün önce müzeyi gezdi ardından da Ümraniye'ye dönmeyip Vodafone Arena'da idmana çıktı. Demba Ba ve Caner Erkin de sakatlık sonrası ilk kez takımla çalıştı ve çift kalenin tamamında yer aldı. Süper Lig'de 23. haftaya en yakın rakibi Başakşehir'in 4 puan önde giren siyah-beyazlı ekip, yarın 19.00'da Rize'yi konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...