Quaresma: Bu sene de şampiyonuz

Quaresma: Bu sene de şampiyonuz

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı futbolcular ve teknik heyet, Beşiktaş JK Müzesi’ni gezdi. Geçen yıl kazanılan şampiyonluk kupası ile poz veren Quaresma, “Bu sezon yine alacağız” dedi

Vodafone Arena'da bulunan ve yaklaşık iki hafta önce açılan Beşiktaş JK Müzesi'nin dünkü konukları futbolculardı. Siyahbeyazlı takım, teknik direktör Şenol Güneş ve bazı yöneticilerle birlikte müzeyi gezdi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, kaptanlar Tolga Zengin ve Necip Uysal ile birlikte pasta keserken, "Burası futbolcularımızın evi. Daha önce buraya gelmemişlerdi. Gelip Beşiktaş'ın şanlı tarihini ve başarılarını görmelerini istedik" dedi. Geçen sezon kazanılan şampiyonluk kupası ile poz veren Ricardo Quaresma ise, "Bu sene yine yapacağız alacağız" ifadesini kullandı. Müzeyi gezen taraftarlar, Beşiktaşlı futbolculara büyük ilgi gösterdi. Siyah-beyazlı futbolseverler, özellikle Quaresma ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Dusko Tosic, Necip Uysal'ın maketine kulak işareti yaptı. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, kesilen pastayı kaptan Tolga'ya kendi eliyle yedirdi.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...