Basketbolda çifte zafer

Basketbolda çifte zafer

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, THY Avrupa Ligi’nde Litvanya’da Zalgiris’i yenerek ilk 4 yolunda dev bir adım attı. Aslan ise, üst üste 9 maçını kazanan lider Real Madrid’i mağlup etmeyi başardı

THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe, Sloukas ve Vesely'den yoksun olmasına rağmen Zalgiris Kaunas'ı 76-67 mağlup etti. İlk yarıyı 31-30 geride kapatan Kanarya, 3.çeyrekte 4'te 4 üçlük atan Melih'in 14 sayısıyla son 10 dakikaya 55-48 üstün başladı. 4. çeyrekte de ilk 8 için son şansını kullanan rakibine şans tanımayan F.Bahçe 16. galibiyetini alırken, 16 sayı-7 ribaund-5 asist- 4 blokla Udoh maçın adamı oldu. Galatasaray Odeabank ligin favorilerinden Real Madrid'i Abdi İpekçi'de 87-84 yenerek büyük bir galibiyet aldı. İlk 8 iddiasını yitiren ve Schilb ve Preldzic'in kadro dışı kalmasıyla rotasyonu daralan sarı-kırmızılılar buna rağmen lideri devirip 8. galibiyetini aldı. UltrAslan grubu maçta koç Ergin Ataman için istifa çağrısında bulunurken, diğer seyirciler buna tepki gösterdi. Maçtan sonra Ataman kendisine destek olan taraftarlarla galibiyet sevincini yaşadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...