Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de okullar tatil edildi

Düzenleyen:
Mersin'de okullar tatil edildi

YAŞAM Haberleri

Mersin'de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken Mersin Valiliği bir açıklama yaparak tüm ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini açıkladı.

Mersin'de etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezi ile ilçelerde akşam başlayan  ve ilerleyen saatlerde de etkisini artıran yağmur nedeniyle trafikte aksamalar  yaşandı

Kent merkezi ile ilçelerde akşam başlayan yağmur, ilerleyen saatlerde  etkisini artırdı. Yer yer sağanak şeklinde yağan yağmur nedeniyle kentin bazı ana  arterlerinde su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar meydana geldi.

Yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde küçük çaplı su baskınları  yaşandı. Vatandaşlar, suları kendi imkanlarıyla tahliye etti.

Yağmurun devam ettiği kentte, polis ekipleri de olumsuz durumlar  yaşanmaması için araç trafiğinin yoğun olduğu Adnan Menderes ve Gazi Mustafa  Kemal bulvarları ile İnönü Caddesi başta olmak üzere birçok alanda güvenlik  önlemi aldı.

MERSİN ÜNİVERSİTESİNDE DE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Rektörlük tarafından üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle 3 Mart Cuma günü eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.
Şiddetli yağış nedeniyle il merkezi ve tüm ilçelerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildiği duyurulmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...