Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kupanın yeri hazır

Düzenleyen:
Kupanın yeri hazır

SPOR Haberleri

Bu yıl da kupayı havaya kaldırmak için adeta gün sayan siyah-beyazlılar “Kupa bu müzeye çok yakışacak” dedi

Lig yarışında Fenerbahçe’nin 12, Galatasaray’ın 10 puan önüne geçip şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan Beşiktaş’ta futbolcular dün yöneticilerle birlikte yenilenen müzeyi gezdi. Müze ziyaretinden önce İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Deniz Atalay, Umut Güner, Hüseyin Mican, Hakan Özköse siyah-beyazlı oyuncular ve teknik heyetle öğle yemeğinde bir araya geldi. Neşeli geçen yemek sonrası müze ziyareti gerçekleştirildi. Futbolcular, müzedeki kupa ve madalyalarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, “Şampiyonluk kupası için yer ayırttık. Kupa bu müzeye çok yakışacak” mesajı verdi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, “Burası onların evi. Geçmiş başarıları görsünler istedik. Onlar için çok güzel bir anı olacak” diye konuştu. 
Gözlerini alamadılar
Önceki sezon olduğu gibi bu yıl da Beşiktaş’ın başarısında büyük payı bulunan Ricardo Quaresma, müzede geçen yıl kazanılan şampiyonluk kupası ile poz verirken, “Bu sezon yine yapacağız” iddiasında bulundu. Futbolcuların heyecanı yüzlerinden okunurken, takımın yenilerinden Aboubakar, şampiyonluk kupasının sergilendiği köşeden gözlerini alamadı. Takımın bu sezonki şampiyonluğuna en büyük katkıyı verebilmek için çok çalıştığını söyleyen Kamerunlu oyuncu, “Bu defa kupada benim de payım olacak. Aynı ciddiyetle yola devam edip bunun gerçek olması için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı. Attığı gollerle hem takımını şampiyonluğa koşturan hem de krallık yarışında adeta rakipsiz kalan Cenk Tosun da, “İnşallah hep birlikte tarihe geçeceğiz” dedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...